Jag älskar mys <3

Så här startade vi dagen..


Och så här avslutade vi den..Jag älskar soffmys med min lille plutt <3

Tummen upp!

Enligt deras hemsida så va det 5-10 dagars leverans, jag beställde i söndags.. Tummen upp för snabb leverans! Coolaste jeansshortsen


Det blir till att ut och inviga dem när Jesper vaknat. De väger ingenting, det kommer Jesper gilla efter några månader med tunga vinterskorNytt till Jesper på väg hem

Va precis inne på alexandalexa.com och klickade hem något nytt till Jesper.
 
 
Ett par coola jeans shorts från Levi's
Och ett par Nike free 5.0, de kommer han springa bra i hela våren. Tänkte först köpa ett par Converse, men jag vet hur ont jag får i mina fötter när jag går förlänge i Converse. De har ju helt platt sula, inte bra för foten. Är Converse till barn likadana? Någon som testat och vet? Blir nog ett par Converse också sen, han behöver ju inte springa runt med dem en hel dag ;)
 
Om ni beställer på alexandalexa.com idag (10 mars) och anger koden SWEETSHIP så bjuder de på frakten :)
 

Lekrummet / Teos rum

Som ni kanske såg så har Jesper inte så jättemycket leksaker på sitt rum, de flesta stora plastiga leksakerna i skrikiga färger finns nämligen i lekrummet som även fungerar som sovrum de få gånger Teo (Mattias son sedan innan) sover hos oss. Här kommer lite bilder från det rummet, som är väldigt ofärdigt..
 
 
Jag gjorde två tavlor i photoshop som får hänga precis innanför dörren så man vet vem som härjar där inne ;)
 
 
Rummet är ungefär lika stort som Jespers rum så där är inte jättestor lekyta, men det räcker för Jesper iallafall. Eller inte kanske, med tanke på att vi har leksaker i hela huset..
 
 
Jag har bara blivit färdig till att sy draperi till ena sidan, när jag orkar är tanken att det ska vara tyg runt hela sängen så att det blir en liten djungelkoja/läshörna under sängen. Nu får Jesper sitta där och öva sig på trummorna istället, vi förväntar oss en fantastisk musikkarriär ;)
 
 
En hylla proppad med leksaker till olika åldrar, bilar, gosedjur, bondgård, Lego, spel, en del av mina sysaker och där mellan plastlådorna står ännu ett zuny-djur. Som sagt, detta rummet är inte färdigt.. Snygg förvaring existerar inte i detta rum.
 
 
Jesper leker med den stora bilrampen han fick av sin mormor och morfar i julklapp.
 
 
Den stora björnmattan fick Jesper i julklapp av mormor och morfar 2012, den gillar han att ligga och mysa med :)
 

Jespers rum

 
Har fått önskelmål om att visa lite bilder från Jespers rum. Så här kommer några stycken som visar hur det ser ut just nu. Funderar på att göra om det lite så att det inte är så bebisaktikt. Han fyller ju ändå två om mindre än tre månader (även om jag inte vill inse det..)
 
 
IKEA expedit är väl inte den mest fantasifulla möbeln, men den sväljer en hel del leksaker iallafall.
 
 
Uppe på expediten står en elefant, som egentligen är ett bokstöd men vi har den som prydnad just nu, den kommer från zuny. De har jättemånga fina djur. Jespers inneskor står där när de inte sitter på hans springande fötter ;) Där står även en ram som jag verkligen hade behövt fylla med lite fler bilder, och sen ska den upp på väggen. Och en burk med nappar, mycket viktigt (enligt Jesper).
 
 
Vårt gräsliga skötbord står också inne på Jespers rum nu, det stod inne på toaletten innan men vi flyttade det eftersom hyresvärden skulle fixa hit någon som fixade avloppet i badkaret. Får se ifall det får stanna på Jespers rum eller om det åker in på toa igen. Något vi är överens om iallafall är att vi ska byta ut det mot ett snyggare (detta fick vi gratis av några vänner, praktiskt men inte så snyggt), vi planerar ändå fler barn så vi kommer behöva skötbord ett tag till. Tips på något bra/snyggt?
 
 
Det lilla köket som Jesper fick i julklapp, används flitigt!
 
Ja detta va lite bilder från Jespers rum, tagna med mobilen så de är inte de bästa. Måste verkligen hämta hem vår systemkamera som jag glömde sist vi hade träff med föräldragruppen..
 
Ha en bra måndag, ut och njut i solen med er. Det ska jag och Jesper göra så fort han vaknat :)
 

RSS 2.0