Varför kan jag inte va sur på er?!?

Gjorde två beställningar på Campadre innan jul, en med ett par UGGs till Jesper och en med en Ralph Lauren tröja till Mattias. Ingen av ordrarna lyckades Campadre leverera, som kompensation fick jag 100kr till godo.. Lite missnöjd kan man ju säga!
 
Så då tänkte jag att nä, nu tänker jag minsann inte beställa hos dem fler gånger! Men de är helt enkelt för bra för att jag ska kunna låta bli haha. Just nu har de en massa bra kampanjer ute, t.ex. på Geggamoja, Gant Home, Jofama och Casall.
 
 
De här träninsbyxorna från Casall klickade jga hem. Jag betalade 218kr istället för 699kr som de kostar hos Casall.se eller 799kr som de kostar hos nelly.com.. Bra pris!
 

Julafton

 
 
 
Försökte få till en fin bild på mig och Jesper innan vi körde hem till mina föräldrar.. Som ni ser så behöver vi bättre kamera (fotade med iphonen) och vi behöver öva på våra poser.. På sista bilden är vi iallafall lika, vilket vi aldrig annars är.
 
 
Granen stod så grön och grann i stugan..
 
 
 
 
Några försök till en familjebild, åter igen.. vi behöver öva på våra poser
 
 
En som däremot inte behöver öva på poserna är Carl (min lillebror), här har vi en som lägger huvudet på sne och får fram sammetsblicken så fort en kamera är i närheten hehe
 
Så här såg middagen ut:
 
 
Till förrätt blev det toast med avokade, räkor, rom och creme fraiche.
 
 
Till varmrätt blev det kalkon (men den glömde jag såklart att fotografera) och till efterrätt serverades det citronfromage. Det va väldigt populärt hos den här lille herren
 
 
 
Efter middagen så diskades allt undan och sen va det dags för tomten att komma..
 
 
Hundarna kände igen sin husse ;)
 
 
Jesper va lite skeptisk men absolut inte rädd, tomten lät ju precis som morfar och han hade presenter med sig. Perfekt ju!
 
 
 
 
 Jesper fick galet mycket paket och öppnade några på julafton, men sen ville han hellre leka än öppna paket. Så när han på annandagen (!!) fortfarande inte velat öppna alla paketen så öppnade vi de sista.
Tack för alla fina presenter! Jesper är mer än nöjd :)
 
 
 
 

Julaftons morgon

Bättre sent än aldrig.. Här kommer lite bilder sen i julas haha
 
 
Kvällen innan julafton hängdes kläderna fram..
 
 
Tyvärr blev alla bilderna från julaftons morgon suddiga (hallå Mattias hur fotar du?!), men jag vill ändå visa dem :)
Här har vi precis kommit ner från trappan och Jesper vet ingenting om sin största julklapp hihi
 
 
Han får syn på något och springer..
 
 
Wiihooo! Ett kök :D
 
 
Det va inga problem att roa Jesper i väntan på tomten..
 
 
 
 
 

Första dagen på simskolan

Idag va det första dagen på simskolan för Jesper. Han gick på babysim i Oxie när han va liten plutt men vi va inte riktigt nöjda med dem så vi fortsatte inte där. Därför bestämde vi oss för att testa någon annanstans och Jesper har nu börjat i Lund. Redan efter första gången känner vi oss väldigt nöjda, fin och fräsch bassäng och kunnig instruktör. Toppen alltså! Nu ska vi bara hoppas att Jesper tycker det är toppen också haha. Han va lite skeptisk och det blev några små tårar men även några leende, tror han tycker det är mycket roligare nästa gång :)
 
 
"Mamma måste jag göra detta?" Väldigt skeptisk i början..
 
 
Redan mycket roligare :)

Långt mellan inläggen

Ja den senaste tiden har det varit långt mellan inläggen, vardagen är igång igen och tiden går fort. Jag blir inte färdig till att sätta mig och blogga.. Här kommer iallafall en liten uppdatering på vad vi hittar på med.
Som vanligt äter vi massor, känns som att jag bor i köket ibland haha

Vi myser

Vi leker

Vi busar och bakar lite

Och vi städar..

Och vi gör massa andra saker också, jag tränar, Mattias tränar, Jesper ska gå på simskola. gymnastik och öppna förskolan. Samtidigt jobbar Mattias väldigt mycket och jag pluggar på distans. Ja dagarna går i ett alltså. Ska dock försöka bli bättre på att blogga, jag har bilder från alla julfirande som jag tänkt visa er 😊Söndagsnöje

Jesper leker med sin radiostyrda bil som han fick av Fanny och Olivia i fredags (den julklapp) och jag sitter och bläddrar i den nya La Redoute-tidningen och dricker hemmagjord juice. Lagom jobbigt så här en söndagsförmiddag.

Mycket fint till Jesper

Apelsin, hallon och blåbär. 
Mums!RSS 2.0