Titta så fint!

Mitt nya iphoneskal från caseapp.se, är superfint!
Kostade bara 239kr med en rabattkod från bloggen Ellenojag

Hänger i gymmet

Har inte riktigt fått till de tjocka bebisarmarna än
 
Snackar som bara den..
 
Ååh en kamera
 
Jobbigt att gymma, jag tar en powernap!

Inte igen..

Idag va det andra gången vi missade ett BVC-besök för att jag kollat fel på tiden. Vi trodde vi skulle vara där 14.45, så en timme innan så började jag packa iordning skötväskan och tänkte att jag skulle ge Jesper mat och sen skulle vi gå så att vi hade gott om tid. Så när jag skulle packa ner hans bok där de skriver in vikt, längd och sådant, så skulle jag bara dubbelkolla vilken dag han ska bli vaccinerad. Då ser jag att vi skulle va på BVC 13.45 idag, alltså va vi redan 2 min sena då. Så jag fick ringa och boka om tiden, det tar ju nästan 30 min att gå dit. Så vi ska dit på måndag istället, typiskt jag som ville veta hur mycket han gått upp.
 
Jaja, istället så gick vi till Kaffe & sånt och fikade med Sara :)
 
Min fina syster Sara och lilla Jesper ♡
 
Ska bli skönt att komma igång med lite träning snart, det behövs efter alla dessa fikor. Jag ska gå på Mamma Barn Gympa på Rehab här i Svedala, skönt att ha det nära. Ska bli kul att träffa lite andra mammor där, jag känner ju inte så många nyblivna mammor. Det va bara två platser kvar så förhoppningsvis blir vi full grupp :)

Underbara foton ♡

Här kommer fler underbara bilder från nyföddfotograferingen. Så himla nöjda, bilderna är underbara!
 
 
 
 
 
 
 
Alla bilderna är tagna av fotograf Malin Ward
 
Tycker ni att de blev bra?

Träning

 Vi fortsätter träna magläge..
 
 
Han kämpar och kämpar.
Man märker verkligen att han blir starkare :)

Matvrak

Ingen dålig mage!


Charmis

Ut med nappen!
Mycket godare att suga på leksakerna.
 
Det är gott, jag lovar!

Vitt modernt enkelt

Tre ord som beskriver den inredningsstil jag gillar bäst; vitt modernt och enkelt. Det ska vara ljust och inga krusiduller. Jag har hittat en tv-möbel som jag vill ha när vi har flyttat.
 
Något annat jag älskar är bra förvaring!

Flyttfåglar

 
Fem lägenheter på fyra år, och den lägenheten vi har nu har vi bott i hela två år... Men nu är det dags för flytt igen, denna gången blir det inte så långt dock (inga 30 mil mellan Jönköping och Skåne). Vi ska flytta ca 20-30 m till ett radhus på gatan intill. Ska bli himla skönt med mer plats. Istället för en tvåa på 70kvm blir det nu en fyra på 100kvm. Flytten går i slutet på september :)

I påsen fanns..

Den filten letade vi efter överallt innan plutten va född, Mattias ringde runt till flera affärer som säljer Lexington medans jag va på BB haha. Men ingen hade den. När vi kom hem från BB så fick ju Jesper en Lexingtonfilt av sin mormor och morfar., och han äääälskar den. Den har ju underbara fransar! Så den gamla filten funkar mer som en snuttefilt nu, och den nya filten får vara en "vanlig" filt haha.

Gårdagens shopping


Middag hos Sara och Kristoffer

Precis hemkommen från syrran som hade bjudit hem oss på middag. Det blev planka till varmrätt och sen chokladglass med varma hallon och blåbär till efterrätt. Mums! Plankan va lite speciell, hon serverade nämligen kängurukött på den. Smakade ungefär som dovhjort, alltså ganska mörkt kött. Riktigt kul att testa!
 
Familjefoto
 
Jesper fick mysa med gudmor/moster
 
Jag myste med Yoshi
 
Slutade med att Jesper somnade hos Kristoffer
 
Jag försökte få en fin bild på mig själv tillsammans med lille plutt, men det gick ju lika bra som vanligt...
 
Jesper verkar tycka att näsan är väldigt intressant..
 
Suddigt så klart!
 
Bättre lycka nästa gång...

Klick klick

Fasen att det ska va så lätt att bara klicka på köp! Köpte iallafall inget till mig själv, jag och Mattias har satt upp viktmål och lite mat- och träningsregler, t.ex. ingen läsk och godis på vardagar. Målet är att vi ska vara färdiga till den 1:a december, vi får väl se hur det kommer gå, jag började förra måndagen och Mattias började i måndags. Första veckan gick jag ner 2,1kg, nöjd! Får hoppas det fortsätter så..
 
Det jag klickade hem är självklart till lille Jesper. Eller lille kanske man inte ska säga längre, Han blir ju 2 månader idag. Det firade vi med ett besök på BVC; 57cm lång och 4500g tung och han blev godkänd på alla test de gjorde (följa med blicken, gripreflexer och att ligga på mage och hålla upp nacken).
 
Detta klickade jag hem ifrån Babyshop.se
 
Body från Livly
 
Byxor från Wheat
 
Byxor ifrån Geggamoja
 
Mössa ifrån Kik Kid
 
Och fin fina strumpor från Trumpette.
Älskar den typen av strumpor som ser ut som små skor, har de från Lundmyr också
 

Babygymmet

Idag hängde vi i gymmet en stund. Ryggläge va jättekul, då bjöd Lill-Jeppe på en massa leende, men att ligga på mage... Det va bara roligt en liten stund.
 
Jippi! Gym är skoj!
 
Stora leendet
 
Fick ingen bra magbild. Dålig kamera i iphonen och batteriet va slut i vanliga kameran

Lite missnöjd..

Ja igår blev jag faktiskt lite missnöjd med två olika köp som vi gjort. Det första är våra handdukar från Lexington, de är jättefina och riktigt mysiga i tjock frotté. Men de torkar ju aldrig! De är så tjocka som man kan bara ha de uppe i två dagar sen luktar de surt eftersom de aldrig torkar.
 
Och det andra är vår barnvagn. Jag har varit så himla nöjd med den innan. Den är smidig, lättkörd, snygg, lätt att fälla ihop... Ja det finns massor positivt att säga om den. Men igår när vi var ute och gick en långrunda så märkte vi en sak den fattades. Fjädring! När man kör på grusvägar så far stackars Jesper runt inne i vagnen så han kunde absolut inte sova. Han låg och höll i sig i väggarna (vilket iofs såg ganska gulligt ut, men ändå..).
 
Nä nu har jag klagat färdigt, har verkligen kommit fram till att dyrast inte alltid är bäst..
 
Sover nästan..
Han somna när vi kom ut på asfalt
 
Yoshi däremot föredrog grusvägarna

Coola killar

Rätt så nice att hänga med de här killarna hela dagarna.


Vår lille fransman

Jag beställde en jättefin snuttefilt från Minifolk.se, men Jesper är inte så imponerad... Ni kan se den i det förra inlägget, och som ni ser så är han inte så intresserad av den. Något som han däremot gillar är sin Lexingtonfilt, den har underbara fransar man kan snutta med.
 
Vår lille fransman ;)
 
För några dagar sedan var syrran och hennes kille på besök, Jesper trivdes väldigt bra hos Kristoffer för han hade ju mysiga fransar på sin sjal haha
 
 

RSS 2.0