Trött

Gamla lägenheten är äntligen tömd och städad. Är galet trött men nu kan vi äntligen börja packa upp alla flyttlådor. Längtar tills vi är i ordning, är trött på att bo i flyttkaoset! Ska visa bilder från lägenheten när vi kommit i ordning :)


Kaos

Och mitt i flyttkaoset har vi denna lilla killen som inte vill ligga ner, försöker man luta honom bak så drar han sig framåt som en situps. Sitta lite framåt eller stå är grejen, så att han ska ligga på golvet och roa sig själv är alltså inte att tänka på.


Hmm..

Hej hej ifrån flyttkaoset :) inte mycket tid till att blogga, förutom kl fyra på natten när man ändå ska amma haha

Mattias började stapla mina skolådor på och runt skohyllan i hallen med kommentaren "jag ställer dem här så får du tänka på vad du vill göra med dem". Jag undrar vad han menar med det? Med tanke på att vi fem minuter tidigare diskuterade vad som skulle till tippen...?!


Tack tack

Jesper ville bara titta in och säga tack till de som firat honom på hans dopdag.
Ska visa bilder från dopet imorgon.

Så här såg Jesper ut på kalaset efter, fina bodyn från Livly :)


Morbror Calle

Förra helgen besökte vi farbror Joakim och denna helgen besökte vi morbror Calle. Får väl se när knattarna föds...


Dålig mamma

Vad är det som är så spännande att kolla på? Jo det är morgontv på Barnkanalen, visst han är för liten för att kolla på tv men denna mamman vill så gärna få äta lite frukost..


Jobbigt

Fasen vad det är svårt att flytta och förbereda inför ett dop samtidigt. Speciellt när man har en liten plutt som vill ha uppmärksamhet hela tiden. Men något som är underbart, han somnar vid 22, vaknar vid 6 och äter i ca tjugo min och sen somnar han om direkt igen och sover till 8-9. Detta är super! (vågar knappt skriva detta, nu kommer nog allt att ändras...)


En liten rumpa

Vad är nästan lika sött som en bebis rumpa?! Jo en liten Yoshi rumpa, han är över två år men han ligger fortfarande med baktassarna som en liten valp, alltså som en groda. Så söt!


Mys

Tisdagen spenderade vi i Bunkeflostrand och Limhamn tillsammans med Therese. Det va himla längesedan vi träffades sist, detta va första gången hon träffade Jesper. Han charmade henne med leende efter leende och hon verkade gilla honom trots att han bajsade 6 (!!!!!) gånger och kräkte x antal gånger under de få timmar vi träffades. Undrar verkligen vad som gjorde han så dålig i magen för dagen efter va det som vanligt igen. Lä nu ska ni få slippa läsa mer om bajs.. ;) trodde väl aldrig att jag skulle blogga om det haha


Första gången

Första gången i knät hos farbror Joakim. Joakim sa redan från början att han våga inte hålla Jesper förrän han kunde hålla upp sin nacke själv, och nu kan han ju det. Så nu har Jesper äntligen fått sitta hos sin farbror :D


Du är den finaste jag vet

Jobbig mamma som inte kan låta bli att fota heeela tiden


Latmaskar


Premiärdoppet

Idag var det dags för Jespers första riktiga dopp. Meningen var att jag och Fanny skulle dit med våra små eftersom hennes Olivia är så rädd för vatten, men hon fick feber :( Men jag ville inte avboka tiden (hade bokat bassängen mellan 12 och 13). Som tur är så hörde plötsligt Mattias syster av sig och undrade ifall vi har hemma. Så hon fick följa med och bada. Jättemysigt! Också fick ju Jesper lite kvalitetstid med sin ena fadder.


Modern barnvagn?

Ja eftersom de skulle köpa en tv så va där ju ingen plats för vagnen i bilen. Så jag tog med mig bärselen, men när vi kom fram till affären så sov han så sött så jag ville inte väcka honom. Så här löser man det lätt:


Media Markt

Igår va vi med syrran och hennes sambo och skulle hjälpa dem att köpa en tv. Det tog lååång tid eftersom de hade svårt att bestämma sig. Jag va beredd på det värsta från Jesper för han blev ju vaccinerad på morgonen. Men det gick jättebra, den enda biverkningen vi märkte av var att han blev trött, han sov i fyra timmar i sträck på em. Så han sov sig igenom hela Media Markt. Skönt! De kom nämligen dit för att kolla på en liten tv till sovrummet och kom hem med en 55" 3D-tv...

Medan de funderade på vad de skulle ha så kollade jag och Jesper på Avatar i 3D.


Den trötta sanningen

Vi har packat inför flytten hela eftermiddagen... Ööh eller inte. Här har vi sovit en stund på eftermiddagen, med spädbarnsinsatsen till bärselen som huvudkudde. Om jag har ont i hela kroppen nu? Svar ja!


Sover sött

Nu sover han sött, imorgon är det dags för vaccinering. Hoppas han inte blir för ledsen :( Mattias ska också med, skönt så jag slipper va där själv när de tar sprutorna.


Fredagsmys

Så här spenderar vi fredagseftermiddagen, i soffan. Jag har megaträningsvärk i benen efter Mamma-Barn gympan igår. Känns härligt faktiskt, det va längesedan sist...


Flyttkaos

Vi har flyttkaos i lägenheten, mindre än två veckor kvar till flytt och det är banne mig inte lätt att hinna packa med en tre månader gammal bebis. Alltså inte mycket tid över till att blogga heller..
 


Innan flyttkaoset btöt ut totalt så va Jespers kusiner och hälsade på.
Som vanligt så somnade han hos Fannie :)
 

Samma dag så busade Jesper med sin pappa i gymmet
 

Liten bli stor..
Idag bli Jesper tre månader och han verkligen vuxit ur sin tigermössa ;)

Ett besök på ILVA

Fick ett nyhetsmail från ILVA som sa att de hade 20% rabatt på allt idag. Så då blev det självklart ett besök!
 
Tyvärr så kunde vi inte köpa några inredningsdetaljer eftersom vi flyttar denna månaden, så vi vet ju inte var vi ska ha saker och ting. Men ett köp blev det...
 


En stor mysig fåtölj (samma serie som vår soffa, Kingston)
 
Ser verkligen fram emot en regning höstkväll med tända ljus, en kopp te, en filt och en bra bok. Men det är nog mer troligt att det blir en bra film och amning som fåtöljen kommer användes till. Men det är ju inte helt fel det heller.. Och som tur är så känner vi ju de som bor i "vår" lägenhet nu, så vi var där och mätade igår så vi vet att fåtöljen kommer få plats :)

Mys

Idag kändes det riktigt höstigt i luften. Så Jesper blev ordentligt nerbäddad i vagnen, där sov han gott :)


RSS 2.0