Shopping och fika

Shopping och fika på Burlöv center igår och på Emporia idag och jag har fortfarande ingen klänning till de två studenterna vi ska på.. Blev iallafall ett par skor och lite underkläder rikare idag, behövdes det med :)


 "Ta inte min kaka!"

Bilderna kommer..

Bilderna från semestern kommer snart! Blev lite ändringar i veckans planer.. Jag har varit magsjuk i fyra dagar, såklart samtidigt som Mattias har varit och jobbat i Oslo. I torsdags va jag helt slut efter tre dagar sjuk och själv med Jesper så då erbjöd sig min underbara mamma att ta Jesper hela dagen. Snacka om att det va underbart att bara kunna fokusera på att vila och bli frisk, dessutom tror jag Jesper hade mycket roligare där än hemma med mig. Det såg ut så på bilderna jag fick skickat till mig iallafall.


Torsdagens middag; ris, tonfisk, resorb och blåbärssoppa. Inte lönt att lägga ut bild på lunchen eftersom den såg precis likadan ut förutom att tonfisken va utbytt mot kokt torsk. Ja ni hör vad trevlig denna veckan varit..

Nu mår jag iallafall mycket bättre och imorgon är jag friskförklarad så i helgen hoppas vi på fint väder så jag kan ta igen lite sol. Hoppas ni får en fin helg!

Nerja Spanien

Nu är vi hemma från det här..


Ska visa fler bilder när jag laddat över bilderna från kameran.

Vill vara stor

Stora killen vill inte sitta i sin bebisstol längre, dags att byta stol alltså..


RSS 2.0