Teletubbies

Teletubbies är verkligen favoriterna här hemma. Såg filmen fyra gånger igår och fem i måndags. Just nu håller vi på att se den första gången för idag.. Han är för trött för att leka någon längre stund och sätter man igång något annat än Teletubbies så blir det skrik.


Sjukstuga.. igen

Jesper är sjuk igen.. Det är ju bara en månad sedan han va sjuk sist med feber, så här sjuk har han inte varit förut.
 
Feber måndag och tisdag och andningen blev väldigt jobbig för honom på tisdagkvällen så vi åkte in till barnakuten. Där kollade de öron, hals, lyssnade på lungor och tog blodprov. Och det konstaterades att han har fått lunginflammation på höger lunga. Så efter några inhaleringar och en dos kåvepenin så fick vi åka hem. Nu ska han få kåvepenin i 10 dagar och sen hoppas vi att han är helt bra igen!
 
En bild från förra veckan när vi va på Öland.
Tänk vad snabbt saker och ting förändras, ena veckan doppar fötterna i havet vid solnedgången och nästa vecka sitter man på barnakuten till halv två på natten.. Föredrar helt klart det förstnämnda!
 

REA REA REA

Så nu har jag gjort av med lite mer pengar.. Det är verkligen i slutet av reorna nu, vissa webshopar har redan slutat sina reor men inte LaRedoute. De har sänkt priserna ännu mer så jag har precis fyndat massor. Här är några exempel:
 
Höstskor till Jeppe 98kr
 
Ännu ett par skor till Jeppe 119kr
 
 32kr...
 
27kr..!
 
 
Skynda in och fynda för de har 50% på rea-priset. Det blev ganska många klick för mig, både till mig själv, Jesper och till Mattias. Hoppas nu allt passar och att Mattias inte protesterar FÖR mycket ;)
 

RSS 2.0