Havregrynsgröt i Microplus-kannan

Hejsan hoppsan! Igår fick jag för mig att jag skulle äta gröt till frukost. Så jag tog fram min Microplus-kanna från Tupperware och fixade till lite gröt!

Lägg havregryn, vatten och salt (mått beroende på hur många ni är som ska äta)

 

Sätt in Microplus-kannan utan lock i micron, 3-5min.

Öppna efter halva tiden och rör om.

 

Häll upp i en tallrik sen är det färdigt att äta.

Ja med lite kanel och mjölk på så klart!


Typiskt!

Satte mig ner vid datorn för jag kände verkligen för att blogga något. Har en del bilder i mobilen som jag vill visa, så jag kopplade upp mobilen till datorn med bluetooth. Och som vanligt är det något klydd... Mobilen för över bilderna med 1 K/sekund. Jääättelångsamt!
Kommer troligtvis inte blogga de bilderna idag...

Men jag har ju en del att blogga om; har börjat sälja Tupperware så jag tänkte dela med mig av några recept. Har ju även hunnit ha en Babyshower för Fanny. Har lite bilder på kakorna som jag och Mattias bakade, har även bild på blöjtårtan jag gjorde. Vi får väl se om jag blir färdig till att visa er..

Men nu blir det film och mys med min älskling!


Väldigt charmig bild på mig och Mattias från förra sommaren när vi va på Öland.
Bilden är tagen längst upp i den södra fyren. Det var väldigt blåsigt!

Lovis Burfitt för Rörstrand

Lovisa Burfitt har designat en kollektion med muggar, espressokoppar, assietter mm.

Jag hade så så gärna velat ha muggarna, de är så himla fina!

Vi behöver nya muggar så jag får väl försöka övertala Mattias att de är de här vi ska ha.

En effektiv dag!... eller ja.. eller inte

Idag hade vi 10 punkter på saker vi skulle göra... Vi har hunnit en. Inte så effektivt som jag hade tänkt mig, kommer bli svårt att hinna allt imorgon. Men det betyder inte att det har varit en dålig dag, absolut inte. Vi har ju t.ex. hunnit med att ha Fanny på besök, då blev det både fikabullar och kakor. Sen kom en granne förbi med sin son och då blev det fika igen. När de hade gått hem för att fixa mat så blev det snabbhandling och en runda med hundarna, sen bar det av på grillkväll. Årets första riktiga grillning, eftersom engångsgrill, elgrill och gasolgrill tydligen inte räknas...


Det blev dock en tidig kväll för oss eftersom vi var tvungna att gå hem till hundarna. Så nu är de rastade och det är snart dags att gå att lägga sig. Vi får hoppas på att vi är mer effektiva imorgon!

RSS 2.0