Busungen

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Laddar inför imorgon

Sitter och laddar inför fotograferingen imorgon genom att kolla på bilder från tidigare fotograferingar. Tänkte bjuda er på några fina bilder också, behöver jag säga att vi är nöjda med dem?!
 
Känner ni igen denna lilla plutt?
10 dagar gammal ♡
 
 
Sen blev det ett lååångt hopp.
Här är han 8 månader ♡
 
 
Storebror och lillebror
(Teo 6,5 år och Jesper 10 månader)
 
 
Teo och Mattias
 
 
Jag och Jeppe ♡
 
 
 
 
Det va inte det lättaste att få till en bild där alla tittade in i kameran..
 
 
Men på några bilder gick det
 
 
 Vi har varit supernöjda med de fotograferingar vi gjort med Malin, och jag är säker på att vi blir nöjda imorgon också. Måste få göra lite reklam för henne, gå in på www.malinward.com och kolla på hennes underbara bilder 
 

Trädgrådshäng

Hitta Tupperware-prylen.. de kunde man kört tävling på i det förra inlägget, såg att det är Tupperwareprylar på 4 av de 8 bilderna; ja.. jag har sålt Tupperware innan ;)
 
Men nu va det inte det jag skulle skriva om.. Trädgårdshäng va det ju! Det har blivit väldigt mycket häng i trädgården, även om den är miniliten så är det så skönt att ha en liten plätt iallafall. Nu när det är varmt och skönt så äter vi frukost ute nästan varje dag. Som sagt, skönt med en liten trädgård men jag kan ändå inte låta bli att drömma mig bort till den dag vi har ett eget hus. Vill vill vill! Och vi sparar allt vi kan så snart hoppas vi på!
 
Den lilla trädgården på framsidan av huset, ja den är ungefär så stor som bilden visar. Vi har en lite större trädgård på baksidan men där är tyvärr inte sol förrän på kvällen, vilket iofs är bra det också för då slipper man jaga Jesper med solhatt och parasoll.
 
Jeppan-Peppan ♡
 
Linslusen
 
Livsnjutaren Yoshi
 
Lämnade Jesper ensam med sin pappa i fem minuter.. "Han skulle bara leka med vattnet en liten stund.."
Hmm ja men han behövde kanske inte gräva upp gräsmattan samtidigt.
 
 
 
 
 

Sommar och sol

Jösses vilket sommarväder vi har! Sitter och äter frukost ute klockan 9 på morgonen och solen bränner, 30 grader i skuggan.. Ja nu kan väl ingen klaga på vädret sommaren 2013. Härligt!
 
Det här har vi hittat på den senaste tiden (förrutom att varit sjuka, höstblåsor, tredagarsfeber med utslag..)
 
En dag när Mattias kom hem från jobb så hade jag packat picknick-korgen och sa till han att nu får du välja var du vill äta din middag. Han valde bokskogen, så då blev det så.
Vi hade en jättemysig picknick och sen gick vi en runda i skogen.
Härligt att bo så nära bokskogen.
 
 
Pastasallad och dovhjortsbiffar. Mums va det!
 
 
En dag så åkte vi till Kiviks marknad. Vi gjorde inga fynd utan vi åt bara haha
Jättemysigt att sitta på en filt och kolla ut över havet ♡
Ååh vad jag vill bo vid vatten, till och med så att vi har börjat leta hus utanför Svedala nu. Vi som va så säkra på att vi ville bo kvar i Svedala men vattnet lockar ;)
 
Nu har vi hunnit använda den nya vagnen ett tag och fasen va den är bra.
Ångrar inte en sekund att vi bytte!
 
 
Jesper har busat som vanligt. Är det inte bullformar över hela golvet så är det lökar som skalas, Yoshis vatten som välts ut eller lådor som töms. Full fart hela tiden, underbart!
 
 
Två män och en bebis.. Lillebror Calle och Mattias tar på Jesper badblöja och UV-dräkt, det va underhållande haha
 
Lillebror brände säkringen till våra föräldrars badtunna, så istället för 40 grader va där 24. Perfekt att svalka sig i när det är så varmt.
 
Jesper blev överlycklig när han fick guppa runt i sin badring.
 
Mattias började sin semester idag och är ledig i tre veckor så vi försöker njuta så mycket vi kan! Imorgon ska Jesper fotas av fotograf Malin Ward (samma som fotat honom tre gånger innan) och sen får vi se vad dagen bjuder på. Förhoppningsvis lite strand och sol.

Grillkväll

Ikväll körde vi grillning hos mina förändrar (som fortfarande inte är hemma). Gott grillat, trevligt umgänge med min lillebror och en mysko efterrätt.. Mangomousse som aldrig stelnade, var som sötad skummjölk.

Jesper ville gärna ut och hjälpa sin pappa att grilla, men magen tog emot ;)


Morgonbus!

Klart man måste sitta i duplolådan när man ska leka. En ny typ av båt :D


Sjukstuga...

Liten sjukstuga förvandlades till lite större sjukstuga.. 39.2 graders feber och massa gnäll och gråt, ville inte äta alls utan det va bara välling som gällde. Så såg både lördag och söndag ut här hemma. Så det blev ingen sommarrock för oss, Jesper som skulle sova hos farmor för första gången. Men det får bli en annan gång!

Idag mår han lite bättre, vill inte äta sånt mycket och är ganska trött. Men han har iallafall lekt lite och dansat en stund till youtube, så han är ju på bättringsväg :)

Så här såg det ut i lördags, trött och het som en liten kamin.


Sol och värme

Klockan är bara halv tio och det är redan väldigt varmt och soligt. Härligt! Jesper och Yoshi leker med vatten och jag och Mattias dricker kaffe i solen. Härliga sommar!


Lite sjukstuga

Vi har en mild form av sjukstuga här hemma, Jesper har fått höstblåsor men tack och lov (och ta i trä) så är det väldigt lindrigt. Har varit lite gnälligt med maten i måndags och tisdags, men idag har han ätit som vanligt och det ser ut som att prickarna är på väg bort.

Nu sitter jag i soffan och har precis ätit kladdkaka och fruktsallad. Hör hur Mattias snarkar där uppe.. Han skulle natta Jesper så jag hoppas att Jesper också sover ;)

Lite mys i sommarvärmen har det blivit iallafall, på bilden hemma hos mormor och morfar (som är på semester men mina småsyskon är hemma).


Jespers födelsedag

Vi hade inte det stora kalaset för släkten på Jespers födelsedag utan det hade vi en vecka innan. Här kommer lite bilder från hans 1 årsdag.
 
Dagen startade med skönsång från hans föräldrar och sen åt jag och Jeppe födelsedagsfrukost med födelsedagståget tänt så klart!
(han fick mer än ett smörgåsrån)
 
Tända ljus är väldigt spännande!
 
Melon är så mycket godare än tårta
 

Efter frukost, massa lek med alla nya leksakerna och en 2h lång sovstund (för oss båda hehe) så körde vi till Biltema och köpte en cykelsits. Här ska cyklas! Köpte även lite extra presenter på Toysrus, för det är han ju värd ;)
 
På eftermiddagen kom bästisen Valle med bröder och mamma och då blev det tårta och ett besök på lekplatsen
 
Mamma Madelaine bygger transformers. Jag sa till henne att det inte va lönt, jag hade försökt bygga ihop den hur länge som helst och det gick ändå inte. Inte ens fem minuter tog det för henne..
 
Man blir trött av att leka och den mesta av tiden på lekplatsen spenderade Jesper så här
 
Tror Jeppe va ganska nöjd med sin födelsedag. Massa mys och massa bus, låter som en perfekt dag för en ettåring. Men usch redan 1 år, tiden går för fort!

Sommar

Härliga sommar var tog du vägen? Lite hann vi njuta i juni iallafall. Eftersom jag ligger efter lite med bloggandet så får jag ju bjuda på lite äldre bilder (har fått klagomål från min mamma haha).
 
En solig dag fikade vi i trädgården. Fruktsallad, glass, saft och kaffe. Perfekt!
 
Jesper busade med moster på en filt i gräset
 
Jesper lånade mosters solglasögon till att skydda solcellslampan.. Den lös nog inte den kvällen haha
 
Min lilla plutt va jag älskar dig ♡
 
 
 

Bättre sent än aldrig.. Jesper 1 år!

Ja bättre sent än aldrig heter det ju.. Här kommer en bild bomb från Jespers 1-årskalas.
 
 
 
Glad liten gris som fikar på smörgåsrån
 
Myser hos moster som gjorde den jättefina tårtan
 
"Kak"buffén, vi bjöd på bl.a. fruktsallad, jello och chokladpudding. Allt serverat i små glas, bara att ta vad man vill ha.. och så många man vill ha ;)
 
Den ena tårtan, täckt med marshmallows och lite äpple- och kanelmuffins.
 
Vi blandade saft, färgade den blå och serverade den i gamla barnmatsburkar med en bild på Jeppe på locket
(tack föräldragruppen för hjälpen med samlandet av barnmatsburkar)
 
 
Andra jättefina tårtan
 
Dags för tårta...
 
Av med det vita konstiga
 
 
 
 
 
Efter ett klädbyte så var det dags att öppna paketen
 
Undrar vem som tyckte det va mest spännande..
 
Massa fint fick han!
 
 
Ute och provkör
 
Så här trött va Jesper i slutet av kalaset
 
Efter tre timmars kalasande va vi supertrötta allihop, så när gästerna åkt blev det en snabb undanplockning och sen hängde vi i soffan resten av kvällen. Disken kan man ju spara till en regnig dag ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0