Idag har vi..

Möblerat om på Jespers rum och skruvat bort ena sidan på spjälsängen. Han somnade utan problem, ska bli spännande att se ifall han stannar i sängen hela natten..


Ingenting fick va kvar i sängen när Jesper skulle bädda ;)

Några bilder från vår dag


Som vanligt börjar vi dagen med frukost, idag blev det chiapudding för mamman och gröt för barnet 😊


Medan jag vek tvätt så lekte Jesper så fint på sitt rum.. Trodde jag! 
 Han plundrade skötbordet och hällde ut en hel flaska babyolja på golvet, plus en massa puder och några blöjor. Jag glömde nämligen att jag ställt ut skötbordet i hallen för att jag skulle städa under badkaret..


Till lunch blev det fiskgryta med kokosmjölk, linser, potatis, curry, torsk mm. Mums! Jesper åt två portioner så det va verkligen gott betyg.


"Mums! Mamma är bäst på att laga mat" ;)


Trodde jag.. 
Efter lunchen körde vi till Lund och medan Jesper va på simskolan med Mattias så gick jag och fick ansiktsbehandling (födelsedagspresent från min underbara syster). Efter simning och behandling körde vi hem till Mattias mamma, och hon klådde min fiskgryta genom att först bjuda på kalops och sen glasstrut. Nu ligger farmor högt på favvo-listan haha

Inget konstigt

När man har en (snart) tvååring hemma så är det inget konstigt att..


Hitta en potatis under elementet


Lördagsmys

En promenad i byn och ett stopp på konditoriet. Sen gick vi hem och fikade och myste i värmen. Jag åt min femte semla för i år, Mattias åt morotskaka (han är ju mandelallergiker och det är få konditori som har semlor utan mandel). Jesper åt.. 


Chokladboll med hela ansiktet och skummad mjölk (vi andra fick latte)

Vi har haft en väldigt lugn och mysig lördag, nu är det dags att natta Jesper och sen blir det filmmys för mig och Mattias :)

Hoppas ni har en mysig/rolig lördagkväll!

Woohooo!

Min födelsedagspresent från Mattias har anlänt :D
RSS 2.0