Fannys babyshower 21/4

Ja jag vet, det är lite sent nu men jag tänkte ändå visa er bilder på Blöjtårtan och några av kakorna som vi fixade till Fannys babyshower. Hon har fortfarande kvar blöjtårtan, så hon måste ha gillat den. Blev faktiskt väldigt nöjd själv också!


Detta är vad jag använde till tårtan. Blöjor, gummiband, grillspett, sidenband och en nalle och två nappar som dekoration.


Jag började med att rulla ihop blöjorna och sätta ett gummiband runt varje blöja.


Sedan satte jag ihop flera blöjor så att det blev tre våningar till tårtan.


Så! Tre våningar. Jag satte två grillspett igenom tårtan så att den skulle bli mer stabil. Det gäller att vara försiktig bara så att man inte punkterar en blöja, det är ju inte så kul om man får för sig att använda blöjorna sen haha.


Knöt sidenband runt och satte dit nallen och de två napparna. Senare trädde jag även på en liten babymössa på toppen av tårtan. Jag blev supernöjd!


Till fikat blev det rosa Cupcakes och rosa och vita cakepops.


Det blev även min favorit av alla kakor, Ooey Gooey Brownies.
Brownies med marshmallows, kolasås och chokladtryffel ovanpå, Mums!


Sist med absolut inte minst (!!) hade vi en stor chokladtårta med Oreocookie-cream i.
Jag tror inte ni förstår hur stor tårtan är, på bilden ser det ut som det knappt är någon som tagit av tårtan, men det är 8 personer som har tagit vars en bit. Kan ju lugnt säga att vi fick mycket kakor över, men det gör inget för de på jobb blev glada när de fick rosa gulli-gull kakor till eftermiddagsfika.

Vi hade några sorters kakor till med de fick jag inte med på bild, jag tror det blev sex sorters kakor + tårta.
Hoppas iallafall att Fanny blev nöjd med sin Babyshower :D

Disneyland 2011

Hejsan, nu har jag äntligen lagt över bilderna från kameran till datorn. När vi kom hem så kunde jag inte hitta sladden, har fortfarande inte hittat rätt sladd men hittade nån annan som passade.

Så här kommer lite Parisbilder:

Här är en bild på hur receptionen såg ut. Vi bodde på ett hotell som heter Thomas Cook's Explorers Hotel. Fint hotell, dock väldigt barnanpassat, men hallå vi va ju faktiskt på Disneyland.

Det va Mattias mamma som bjöd med alla barn med respektive och barn till Disneyland i Paris. Helt otroligt! Resan va jättebra, tack så hemskt mycket Evy!

 

Första dagen på Disneyland så regnade det. Och dumt nog så hade vi inte tagit med några regnkläder, det blev till att köpa regnponchos. Inte världens snyggaste plagg, men väldigt bra andå!

 

På eftermiddagen sken solen och det blev väldigt varmt, så då gick jag och Mattias i Alice i underlandets labyrint.

Vi tyckte den såg ganska liten och mesig ut eftersom häckarna var så låga så att man kunde se över. Men vi hade bara gått en liten stund när häckarna plötsligt va 2 meter höga och det fanns flera återvändsgränder. Spännande!

 

Första dagen var vi och kollade på en Tarzanshow. De va så himla duktiga, mycket akrobatkonster och underbar musik.

 

Andra dagen fick vi träffa lite fler kändisar. Barnen blev jätteglada när de fick träffa Buzz, på riktigt!

 

Det va flera parader inne i de två parkerna. Här stod vi och kollade på en bilparad med massa Disneykaraktärer.

T.ex. Ratatouille :)

 

 

Sista kvällen åt jag och Älsklingen mat på en väldigt fin restaurang inne på Disneyland. Billigare och godare mat än på hotellet. Vi testade på att äta sniglar (konsistens som en seg snorkråka usch!), jag testade även på musslor, ingen hit det heller, men bättre än sniglarna iallafall.

 

Vi bodde på samma hotell som Buddha och vi blev bästa vänner

 

Dagen efter flög vi hem. Synd nu när vi hade blivit så bra vänner med Buddha, vi kunde ju hängt med honom några dagar till ;)

 


RSS 2.0