Jespers rum

 
Har fått önskelmål om att visa lite bilder från Jespers rum. Så här kommer några stycken som visar hur det ser ut just nu. Funderar på att göra om det lite så att det inte är så bebisaktikt. Han fyller ju ändå två om mindre än tre månader (även om jag inte vill inse det..)
 
 
IKEA expedit är väl inte den mest fantasifulla möbeln, men den sväljer en hel del leksaker iallafall.
 
 
Uppe på expediten står en elefant, som egentligen är ett bokstöd men vi har den som prydnad just nu, den kommer från zuny. De har jättemånga fina djur. Jespers inneskor står där när de inte sitter på hans springande fötter ;) Där står även en ram som jag verkligen hade behövt fylla med lite fler bilder, och sen ska den upp på väggen. Och en burk med nappar, mycket viktigt (enligt Jesper).
 
 
Vårt gräsliga skötbord står också inne på Jespers rum nu, det stod inne på toaletten innan men vi flyttade det eftersom hyresvärden skulle fixa hit någon som fixade avloppet i badkaret. Får se ifall det får stanna på Jespers rum eller om det åker in på toa igen. Något vi är överens om iallafall är att vi ska byta ut det mot ett snyggare (detta fick vi gratis av några vänner, praktiskt men inte så snyggt), vi planerar ändå fler barn så vi kommer behöva skötbord ett tag till. Tips på något bra/snyggt?
 
 
Det lilla köket som Jesper fick i julklapp, används flitigt!
 
Ja detta va lite bilder från Jespers rum, tagna med mobilen så de är inte de bästa. Måste verkligen hämta hem vår systemkamera som jag glömde sist vi hade träff med föräldragruppen..
 
Ha en bra måndag, ut och njut i solen med er. Det ska jag och Jesper göra så fort han vaknat :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0