Ännu en mysdag

Eftersom det är så himla tråkigt väder ute så myser vi inne idag.


Mysiga söndag

Yes idag vaknade jag helt utvilad. Jag gick och la mig halv nio igår och gick upp kl elva idag. Som sagt, utvilad!

Idag har vi ju inte hunnit göra så jättemycket eftersom vi sov så länge. Men vi har iallafall hunnit äta en lååång sconesfrukost, fikat hos Joakim och Louise och ätit en jättegod middag. Hemma hos Joakim och Louise fick Yoshi busa och springa runt med deras hundar så nu har han bara sovit hela kvällen. Lagom jobbigt för oss hehe.

När vi kom hem så planerade Mattias ihop kvällens middag och stack sedan och handlade medan jag städade. Och till middag blev det tournedos med purjolök- och cheddarpotatismos och portvinsås. Mums! Till efterrätt blev det saffranspannacotta medan vi kollade på filmen "Friends with benefits", jättegod efterrätt och en ganska bra film. En perfekt mysdag alltså!


Äntligen ;)

Äntligen är julen här, eller? Nä vi får nog vänta ett tag till, men vi dricker julmust medan vi väntar...


Dagens inköp

Precis hemkomna från Elgiganten!


Bästa vänner


Slappedag

Idag har jag och Fanny haft en riktig slappedag! Först sconesfrukost och sen slöande i soffan hela eftermiddagen. Lite dåligt samvete fick man ju för att vi inte va ute i det fina vädret, men va fasen! Det va riktigt skönt att ha en dag där jag inte gjorde något mer ansträngande än att äta, kolla film och snacka skit :D

Yoshi och Olivia busade så mycket så att båda blev jättetrötta. Så Olivia somnade i vagnen och Yoshi somnade bredvid.


RSS 2.0