Lekrummet / Teos rum

Som ni kanske såg så har Jesper inte så jättemycket leksaker på sitt rum, de flesta stora plastiga leksakerna i skrikiga färger finns nämligen i lekrummet som även fungerar som sovrum de få gånger Teo (Mattias son sedan innan) sover hos oss. Här kommer lite bilder från det rummet, som är väldigt ofärdigt..
 
 
Jag gjorde två tavlor i photoshop som får hänga precis innanför dörren så man vet vem som härjar där inne ;)
 
 
Rummet är ungefär lika stort som Jespers rum så där är inte jättestor lekyta, men det räcker för Jesper iallafall. Eller inte kanske, med tanke på att vi har leksaker i hela huset..
 
 
Jag har bara blivit färdig till att sy draperi till ena sidan, när jag orkar är tanken att det ska vara tyg runt hela sängen så att det blir en liten djungelkoja/läshörna under sängen. Nu får Jesper sitta där och öva sig på trummorna istället, vi förväntar oss en fantastisk musikkarriär ;)
 
 
En hylla proppad med leksaker till olika åldrar, bilar, gosedjur, bondgård, Lego, spel, en del av mina sysaker och där mellan plastlådorna står ännu ett zuny-djur. Som sagt, detta rummet är inte färdigt.. Snygg förvaring existerar inte i detta rum.
 
 
Jesper leker med den stora bilrampen han fick av sin mormor och morfar i julklapp.
 
 
Den stora björnmattan fick Jesper i julklapp av mormor och morfar 2012, den gillar han att ligga och mysa med :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0