Klick klick


Nu är barnstolar och babysitters beställda, vi körde hela kitet från Stokke. Köpte även en likadan stol till Jesper (dock utan babykit och babysitter såklart). Så nu är sängar beställda, stolar och babysitters beställda, vagnen är på plats sen några veckor och kuddar och täcken ligger på Ica och väntar på att bli hämtade. Känns som att det äntligen börjar hända något! 

Gick in i vecka 23 igår och både min barnmorska och kursledaren på tvillingföräldrakursen har sagt åt oss att vara beredda från ca vecka 25, dels för att de kan vilja komma ut så tidigt (hoppas inte!) och dels för att sen kan det börja bli riktigt tungt och jobbigt för mig (hoppas inte det heller..). Skulle de komma väldigt tidigt så visst klarar man sig utan de flesta materiella ting, men jag vill gärna få förbereda här hemma själv. Så ni kan skippa kommentarerna om att vi är ute i för god tid haha :P

Kommentarer
Postat av: Sandra

Äh! Bättre att vara ute i god tid så ni har massa tid för era nya prinsar sen! <3 så spännande! Har ni funderat på namn än? Kram!

2014-07-08 @ 09:53:21
URL: http://sandrasabic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0