Kläder kläder kläder

Om någon har vägarna förbi en polarn och pyret affär så vill Jesper ha den här skaloverallen i storlek 86.. 
Vet inte hur mycket pengar man lägger på kläder till ett barn, känns som att vi bara köper och köper men ändå är det mer kläder han behöver.. Högst upp på inköpslistan just nu står skalkläder, fleecekläder och höstskor. De borde höja barnbidraget! 

Nä nu är det slutgnällt, man får ju skylla sig själv att man skaffade barn ;) 

I förmiddags träffades vi några från Föräldragruppen och i eftermiddag kommer Madelaine plus kidsen hit. Massa bus och lek för Jesper (och massa kaffe för mamman ;). Kul!

Ungefär så här lätt är det att fånga Jesper på bild..Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ja, ett barns klädkonto är ju helt enormt :-)
Aldrig hade jag trott att det var så mycket man "behövde".

2013-09-30 @ 21:34:12
URL: http://www.storiesbyp.blogspot.com
Postat av: Yohannas.se

Du får bli expert på att hitta lite saker begagnade som jag :) Värt!! :) :) Finns maaaaaaassa bra Facebookgrupper :) :)

Svar: Köper redan väldigt mycket begagnat, det finns ju massor på tradera. Har köpt både vinteroverall, jacka och termobyxor där. Jackan och termobyxorna hade till och med lapparna kvar :O
Annie

2013-10-14 @ 21:37:13
URL: http://yohannas.se
Postat av: Yohannas.se

Helt perfekt, det är sånna kap man ska göra :) :) Vad kul! Tradera brukar jag undvika pga portokostnaden som oftast tillkommer, men ibland slår jag också till där :)

Svar: Ja det gäller att räkna in portokostnaden när man planerar sitt maxbud, och vissa sätter helt galet hög frakt. Finns ju vissa som vill ha 48kr för att skicka en body.. Tradera är iallafall toppen att sälja på, sålde en jumpsuit från Mini Rodini där i söndags, köpte den för 450kr och sålde den nu för 290kr. Det hade varit svårt att få så mycket på en loppis :)
Annie

2013-10-14 @ 21:55:48
URL: http://yohannas.se
Postat av: Yohannas.se

Ja märken ska man helt klart sälja på Tradera och i märkesgrupper på Facebook, absolut inte på loppisar, där vill folk tokfynda för en femma eller tia typ ;) Man skrattar när man är på loppis liksom och folk sätter 50kr på en h&m-tisha.. Man får ha lite priskoll.. Å du snacka om att folk tar betalt för frakten i enorm överkant, å vissa ska ju till och med ha betalt för emballaget??!! Ja jag säger då det...

2013-10-14 @ 22:16:31
URL: http://yohannas.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0