Det går långsamt framåt..

Ja inredandet av den nya lägenheten alltså. I söndags fyndade vi en begagnad loftsäng på en loppissida på facebook, istället för 1600kr för en ny så betalade vi 100kr. Så nu ska vi bara köpa en ny madrass till den sen så har Teo en säng.
 
En sån här är det, fast vår ligger i delar uppe i pojkarnas rum. Jesper och Teo ska dela rum och eftersom Jesper kommer att sova inne hos oss ett bra tag till och Teo är inte hos oss så ofta så kommer det mest bli ett lekrum. Så jag har tänkt hänga upp något tyg runt om och ha en madrass och massa kuddar under så får det bli en koja/mys-/läshörna. 
Efter Jespers megagnälldag i tisdags så behövde jag lite tystnad, så jag och syrran tog bilen och körde till IKEA. Det blev några inköp; en barnstol till Jesper, en tvättställning, handtag till köket, en betjänt och sen lite blandat smått till köket.
 
Så här ser betjänten ut.
Ska städa lite här hemma så kan jag visa hur det ser ut här istället för att bara visa bilder från IKEAs hemsida ;)
 
Och slutligen dagens inredningsköp.. Vi har äntligen beställt ett soffbord. Det är beställt på Bolia och de tillverkar när de fått beställningen så vi kan hämta det den 28:e november. Längtar! Nu ska vi bara lyckas bestämma vilken tv-bänk vi ska ha, och sen behöver vi ju en byrå till hallen, ett nytt skoställ, en hatthylla, tavlor och mattor till vardagsrummet, ett klädskåp till Jesper mm mm. Ja det kommer nog ta lång tid innan vi är färdiga med inredningen, men några fina inredningsdetaljer hoppas jag att vi hittar på tisdag då vi har planerat in ett besök på Gekås i Ullared :D Är lite nervös över hur det ska gå att ha med Jesper, men vi får ta med bärselen och turas om att bära. Den älskar han ju att sitta i :)
 
Så här ser bordet från Bolia ut

Kommentarer
Postat av: Hanna Karlsson

Vilket bra fynd. (Sängen alltså :-) )

2012-11-10 @ 06:53:36
URL: http://hannafialotta.blogg.se/
Postat av: Thiilde

Visst känns det som om man "vunnit" något när man lyckas göra ett riktigt bra fynd? haha

sv: Vad kul! :) Benjamin är typ 5 månader och 1 vecka.
Flyttat till Rydsgård från Malmö, av enkla anledningen att vår hyra i Malmö låg på 9000, denna ligger på 7000 och är större. Målet är att kunna spara pengar för att sen köpa hur i Ystad. För ystad har jag inget emot ;) där finns iallafall fik! haha

2012-11-10 @ 11:09:41
URL: http://thiilde.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0