Veliga familjen

Ja vi är verkligen den veliga familjen! Ni kommer kanske ihåg att jag bloggade i förra veckan om att vi hade köpt en säng på ILVA. Ja veliga som vi är så började vi så klart tänka på om det verkligen var rätt säng och så vidare. När vi skulle köpa sängen så fick vi tyvärr inte så mycket hjälp, de på ILVA verkade inte kunna så mycket om sängar. Så när jag berättade för mamma dagen efter att jag va lite besviken på att de inte hade frågat oss hur vi brukade sova eller liknande, så berättade hon om hur jätteduktiga de va på Sova. När de köpte sin säng där så fick de massor av hjälp.

Sova betydligt dyrare än ILVA men vi bestämde oss ändå för att det kan vara värt att lägga lite mer på en säng eftersom vi ändå ska ha den så länge. Så vi avbokade sängen på ILVA och bokade tid med en sängexpert på Sova (ett tips, om man bokar tid innan man åker dit så får man 1000kr i rabatt).

I alla fall, vi bokade tid till igår klockan 18 på Sova Svågertorp. Perfekt tyckte jag för då kunde vi gå på IKEA efter, Mattias va inte lika förtjust i den idéen ;) Men ja, det blev inte så mycket tid över till att gå på IKEA för besöket på Sova tog en hel timme. Vi trodde bara att vi skulle in i typ en kvart och provligga några sängar och sen köpa en, men det va lite mer komplicerat än så. När vi kom in så fick vi till att börja med vars en testkudde. Man kan ju inte testa sängar utan kudde, tycker det va jättebra att alla fick rena kuddar att provligga med :) Sen började vi testa en säng, "hmm ja denna känns ju jättebra, denna tar vi", tyckte vi ja... Så tyckte inte säljaren. Vi fick testa en massa olika sängar om och om igen, och när vi testade den första sängen för andra gången så va den helt plötsligt inte så bra längre. Ja man kan ju säga att servicen var helt outstanding!


En säng från Wonderland blev det till slut. Så nu ska vi bara vänta ca fyra veckor, sen kommer vi sova jättebra!

Förresten, om det är någon som ska köpa en ny säng så har vi en rabattkupong på 1000kr (på valfri säng) som vi får ge till någon :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0