BVC, Barnens hus och IKEA

Vi startade dagen med en lååång sovmorgon och sen överraskade jag Mattias med scones. Tyvärr blev det till att slänga i sig sconesen för precis när vi skulle börja äta så vaknade Jesper, och han ville inte vänta med maten utan det blev gallskrik direkt. Men det är ingen fara för de flesta av våra måltider sover han sig igenom, så vi är vana vid att få äta i lugn och ro :)
 
Efter frukost (lunch) var det dags för ett besök på BVC. När vi lämnade BB så vägde han 2880g, fyra dagar senare på första besöket på BVC så hade han inte gått upp nått alls. Men en vecka senare hade han gått upp till 3230g och ytterligare en vecka senare (idag) så vägde han 3460g. Så han går stadigt uppåt, känns jättebra eftersom jag har nojat jättemycket om amningen. Vissa dagar har jag ammat honom i 1 1/2h och ändå har han inte varit nöjd, "tanten" på BVC tipsade om att det nog var dags att börja med napp. Så idag har vi vågat oss utanför dörren; det blev ett besök både på Barnens hus och IKEA.
 
Liten bebis med stor napp
 
Han är jätteduktig när man ska åka bil, bara sover och sover :)
 
Som vanligt blev jag besviken på Barnens hus. Vi skulle köpa bl.a. babysitter och en mobil att ha ovanför sängen. Men de hade inga fina/bra alls. Men de blev lite småsaker iallafall, som två till bodys i strl. 50, amningsinlägg, tvättlappar mm. Så vi får leta upp någon annan barnaffär som har babysitters. Tips någon?
 
Vi avslutade med ett besök på IKEA. Vi hade planerat att ha skötbord på tvättmaskinen, men det blev så trångt så vi kastar ut hyllan från badrummet och ställer in ett skötbord. Vi kollade runt på lite olika skötbord både på Barnens hus och IKEA, och vi kom fram till att de flesta är alldeles för klumpiga och alldeles för dyra. Så vi köpte ett av de enklaste skötborden från IKEA.
 
Inte så avancerat, men det fyller sitt syfte
 
Detta påslakanset fick också följa med oss hem
 
 

Kommentarer
Postat av: ellenojag

Javisst har de underbara saker Lexington!!
och de där påslakanet från Ikea måste jag spana in, jag som har snöat in totalt på randigt, :)

2012-06-28 @ 23:36:01
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: Sara

Vad ska ni göra med hyllan?
:P
Vet en spekulant på den om ni inte ska ha den kvar!

2012-07-01 @ 22:25:24
URL: http://februari.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0