Söndag

Sitter i soffan och pustar ut efter dagen. Började dagen med att städa hela lägenheten och baka en kaka.. okej då, Mattias gjorde det mesta. Han storstädade hela badrummet och rensade avloppet i vasken, städade köket och stack ner till konditoriet för att köpa kakor eftersom jag inte orkade baka. När han kom hem så va han inte nöjd med de kakorna som han köpt så han ställde sig och bakade en jättegod hallonkladdkaka. Han är ju underbar!

När allt var städat och fixat så började gästerna trilla in. Det va nämligen dags för Tupperwareparty idag. Det va Mattias första Tupperwareparty, och han va inte så imponerad ;) Men han höll med om att det va trevligt att sitta och fika och snacka. Och självklart va det extra roligt att lilla Olivia var med. Hon är verkligen Mattias favorit, han kan bära omkring på henne hur länge som helst. Det är konstigt, hon fyller snart ett år och jag tycker tiden har gott så himla fort. Det känns som hon precis blivit född, samtidigt som det känns som att hon alltid funnits här.


Vi satt och myste med Olivia i soffan, plötsligt lägger hon sitt huvud mot min mage.
Så himla söt, tror ni att hon hörde någon där inne? ;)



Fick en sparkdräkt och en liten kofta av mamma och ett fint choklad av Sara (syster).
Bara så där... så himla snäll familj jag har!

Kommentarer
Postat av: Sara

Det är för att vi har en sådan snäll Annie! :D

Tack för igår!

2012-04-23 @ 10:37:16
URL: http://februari.blogg.se/
Postat av: ellenojag

Åh den blåa koftan är så söt!



Jag går på citykliniken-capio, men gör ultraljuden på MAS :)

2012-04-23 @ 21:20:47
URL: http://ellenojag.blogspot.com
Postat av: ellenojag

Vi gick också till Emma kliniken när vi väntade Ellen och gjorde 3d/4d.. häftigt! Men jäkligt saftig pris! De vet ju att de kan ta betalt de "jäklarna" den här gången gjorde vi bara nupp/kub på emma! sen hade vi ju turen igår att den "vanliga" barnmorskan körde lite 3d åt oss :)

2012-04-24 @ 10:10:57
URL: http://ellenojag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0