Nu kör vi igång!

Ja nu tycker jag att vi kör igång på riktigt. Egentligen hade jag tänkt att jag skulle börja med en presentation av mig, min hund, min lägenhet mm. Men för att minska pressen så tänkte jag att vi hoppar direkt in i bloggandet, så får presentationerna komma när de kommer.

Som en del vet så befinner jag mig just nu uppe i mina föräldrars stuga i Jämtland. Jag har åkt upp här med Mattias (min sambo), syster med sambo, mamma, pappa och lillebror. Och självklart hundarna Yoshi och Zeke. Zeke är mina föräldrars hund och Yoshi är min lilla hund, en pomeranian.

Idag har vi haft slappedag eftersom det har blåst väldigt mycket idag. Dessutom åker man ju på semester för att koppla av! Lite senare ska jag sno Mattias kamera och föra över lite bilder från kameran så att ni får se lite hur det ser ut här uppe.

Så länge så bjuder jag på en bild från igår när vi var ute och åkte skoter.

På denna bilden åker jag bakom Mattias. De två prickarna framför de två främre skotrarna är två renar som sprang framför oss. Vi var ute och körde hela dagen. Jättehärligt väder och jag frös knappt. Det var lite kallt om låren men det berodde nog på att mina skidbyxor är så tajta. Konstigt jag kan inte komma ihåg att jag hade köpt slimfit-byxor..?

Nu ska jag gå och socialisera mig lite, hörs senare!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0