Disneyland 2011

Hejsan, nu har jag äntligen lagt över bilderna från kameran till datorn. När vi kom hem så kunde jag inte hitta sladden, har fortfarande inte hittat rätt sladd men hittade nån annan som passade.

Så här kommer lite Parisbilder:

Här är en bild på hur receptionen såg ut. Vi bodde på ett hotell som heter Thomas Cook's Explorers Hotel. Fint hotell, dock väldigt barnanpassat, men hallå vi va ju faktiskt på Disneyland.

Det va Mattias mamma som bjöd med alla barn med respektive och barn till Disneyland i Paris. Helt otroligt! Resan va jättebra, tack så hemskt mycket Evy!

 

Första dagen på Disneyland så regnade det. Och dumt nog så hade vi inte tagit med några regnkläder, det blev till att köpa regnponchos. Inte världens snyggaste plagg, men väldigt bra andå!

 

På eftermiddagen sken solen och det blev väldigt varmt, så då gick jag och Mattias i Alice i underlandets labyrint.

Vi tyckte den såg ganska liten och mesig ut eftersom häckarna var så låga så att man kunde se över. Men vi hade bara gått en liten stund när häckarna plötsligt va 2 meter höga och det fanns flera återvändsgränder. Spännande!

 

Första dagen var vi och kollade på en Tarzanshow. De va så himla duktiga, mycket akrobatkonster och underbar musik.

 

Andra dagen fick vi träffa lite fler kändisar. Barnen blev jätteglada när de fick träffa Buzz, på riktigt!

 

Det va flera parader inne i de två parkerna. Här stod vi och kollade på en bilparad med massa Disneykaraktärer.

T.ex. Ratatouille :)

 

 

Sista kvällen åt jag och Älsklingen mat på en väldigt fin restaurang inne på Disneyland. Billigare och godare mat än på hotellet. Vi testade på att äta sniglar (konsistens som en seg snorkråka usch!), jag testade även på musslor, ingen hit det heller, men bättre än sniglarna iallafall.

 

Vi bodde på samma hotell som Buddha och vi blev bästa vänner

 

Dagen efter flög vi hem. Synd nu när vi hade blivit så bra vänner med Buddha, vi kunde ju hängt med honom några dagar till ;)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0