Maten är inte bättre, men..

Nu är iallafall småkillarna födda! De kom den 5 september i vecka 32+3, så lite tidigare än planerat men allt har ändå gått ganska bra! De behövde några dagar med kuvös, syrgas, cpap, värmebädd osv. Men nu ligger de (helt sladdlösa ;) i en säng tillsammans och det som krävs nu för att vi ska kunna åka hem är att de lär sig äta ordentligt. De ammar lite vid nästan varje mål men de orkar inte så länge så de får i sig ett helt mål. De äter 50ml 8 gånger per dygn, och då ammar de ca 10-30ml och får resten med hjälp av sondmatning. Så det gäller att öva öva öva! Hoppas vi kommer hem snart för saknaden efter Jesper är enorm! Men som tur är så har vi blivit flyttade till malmö så vi har iallafall närmre till  Jesper nu än vi hade när vi va i Helsingborg. Ska uppdatera mer senare när jag har tid..


Dagens lunch, färdigrätt från Findus eller Felix. Det är de vi lever på nu när vi är inlagda på sjukhuset men inte får någon mat. Vissa rätter är vidriga men denna paj va faktiskt ganska god..

Kommentarer
Postat av: Jennifer på fashioncut

Men åh vad duktiga dom är! Så mycket får inte Hjalmar i sig... Skyller på förkylningen!

2014-09-17 @ 08:47:38
URL: http://www.fashioncut.blogg.se
Postat av: Mamma

Ville bara säga att Jesper har det jättebra hos oss. Han blir inte alls bortskämd ;)
Och idag ska vi åka till Vellingeblomman med moster och titta på monster. Fast vi skippar de värsta spökena.

2014-09-17 @ 11:27:47
Postat av: Sandra

Skönt med uppdatering och att ni har det så bra som det går! :-) hoppas allt är bra med er alla och att ni snart får komma hem. Kramar <3

2014-09-18 @ 07:54:21
URL: http://sandrasabic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0