Vååååår

Nu är våren här! Tyvärr har vi spenderat mycket av den fina helgen inne eftersom vi är sjuka hela familjen. Värst har det varit för Jesper som har haft feber och fått två tänder samtidigt. Inte lätt att va liten alltid!

Mattias har iallafall fått fixat lite i trädgården och vid lunch igår så satt vi och planerade lite vad vi skulle göra med vår trädgård... Mattias och Jesper läste Bauhaustidningen ;)


Sjukstuga..

Vi har sjukstuga här hemma. Jesper har haft feber för andra gången i sitt liv och det är gnäll, gnäll och gnäll. Ge mig styrka!!!! Det är så jobbigt när han är så ledsen och jag inte kan göra något åt det :(

Så här har vi tillbringat den senaste tiden:


IKEA!!

Imorgon måste jag till Ikea och köpa barngrindar. Jesper är överallt!


Fredag fredag wiiiiiiiie!

Woho äntligen fredag! Hela dagen är fullbokad och även helgen har mycket inbokat, himla kul!
 
Förmiddagen gick åt till att städa här hemma, skönt att ha det i ordning inför helgen. Vid lunch körde jag och Jesper och shoppade kläder till morgondagens fotografering. Vi har bokat tid hos samma fotograf som tog Jespers nyföddfoto, men denna gången ska hela familjen vara med. Så jag har köpt matchande outfits till killarna och imorgonbitti ska Yoshi borstas så att han är fin, som sagt.. hela familjen ska vara med ;)
 
De kommer bli så fina småkillarna :)
Och ja, även pappan i familjen ska matcha med blå jeans och vit piké hihi
 
Jesper fick lite extra (som vanligt), ett par mjuka byxor med häng och en mysig pyjamas från newbie.
 

Eftermidagen har gått åt till at fika med Madelaine och hennes tre små killar, önskemålet om fika var att det skulle serveras chokladbollar och mjöl. Så då fick det så klart bli det!
 
Det blev inte mycket fikat för Madelaine, hon stod mest och beundrade vår nya vagn ;)
 

Ikväll blir det grillning med några vänner, imorgon fotografering och sen 18års kalas/fest på kvällen. Ja och sen har vi Teo hela helgen, bara det gör ju att det blir fullt upp ;)
 
Nä nu har jag en kinkig liten kille här; ha det så bra så hörs vi (förhoppningsvis) snart igen!
 

RSS 2.0