Dumb ass

Hejsan svejsan,

Det blev en trevlig och rolig kväll här. Sara och Kristoffer kom hit så vi åt Carbonara och kladdkaka för att fira Saras födelsedag lite. Så nu fick hon presenten som jag beställde på inreda.com i förra veckan. Så här ser den ut:



Efter maten spelade vi spelet "Smart ass" som jag köpte när jag var i Ullared. Ett väldigt kul spel men jag tyckte det gick lite för snabbt att spela det. En spelomgång tog ca 30 min. Men det va roligt så jag rekomenderar det :)


Det är tack vare Fannie och Patrik som vi har börjat spela så mycket spel. Det är faktiskt väldigt kul att spela spel, väldigt socialt också :)

Nu ska jag gå och göra mig i ordning för sängen. Har varit trött hela dagen så det ska bli skönt att gå och lägga sig (fastän jag sov en timme mitt på dagen).

Sov så gott!

Gissa vad

Kan ni gissa vad vi va och fixade igår?


Min lilla älskling

Så här mysig är min lilla vovve ikväll, tror han har saknat mig lite :)


Äntligen hemma

Har varit i Danmark hos en leverantör (Team Bertelsen) hela dagen och är dödstrött nu. Visst jag är bara i vecka 24 men det är ändå jobbigt att stå eller gå en hel dag. Men jag lovar, jag ska inte bara låta gnällig. Det har varit väldigt roligt också. Vi fick se hela deras stora lager och Per berättade om en massa produkter. Så förhoppningsvis så har jag lärt mig något nytt :)

Men nu är jag som sagt hemma, har varit och hämtat hem lillvovven också. Konstigt vad tomt det kändes igår kväll när vi skulle gå och lägga oss. Ingen liten Yoshi som värmde mina fötter.


Min lilla mysvovve


Yoshi har invigt babygymmet jag köpte när vi va på Gekås i Ullared (nej jag har inte det framme alltid, skulle bara visa Mattias hur det såg ut :P )

Förlåt mig ty jag har syndat...

Ja jag har syndat. Jag som skulle försöka vara sparsam. Funkade inte alls efetrsom jag fick ett mail tidigare idag som sa att inreda.com har 20% på alla lagervaror. Kunde jag låta bli att shoppa? Nä jag kunde vistt inte det..


Första fyndet är kanske inte så jätteroligt, men praktiskt! Stöd som man sätter i stövlarna så att de står upprätta (inga brutna skaft på mina stövlar alltså!)


Ett bokstöd (eller prydnad om man nu vill det) som ser ut som en elefant. Jag har planerat ett djungeltema i pluttens rum (när han får ett) så då kommer detta passa in perfekt.


Köpte även ett 5-pack strumpor, helt enkelt för att de är fina och dessutom har han bara två par strumpor hittills.

Jag köpte även en present till någon som nyligen fyllt år, undrar vem det kan vara ;)

Lördagen

Idag blir det bara en snabb uppdatering av vad dagen har bjudit på. Orkar inte mer just nu för jag är trött och har megaont i höfterna (foglossning, kan det vara det?). Så nu var klagandet färdigt!

Dagen började med hundmys i sängen och sedan lite frukost. Sen slöade jag i soffan tills det var dags att göra sig iordning för att åka och kolla på genrepet inför melodifestivalen. Vi fick nämligen det i julklapp av Mattias mamma, så nästan hela familjen var och kollade på det. Trevligt trevligt :)

På genrepet gick Danny och Perelli vidare, men det blev tydligen inte samma resultat på kvällen. Konstigt ;P


(Bild från svt.se)

Efter melodifestivalen så åkte vi vidare på kalas hos Mattias bror (som inte va med och kollade på genrepet). Där blev det tårta och fruktsallad, vilket sedan ledde till middag och spel. Vi spelade ett spel som heter Ticket to ride, mycket roligt spel. Speciellt eftersom jag vann överlägset hehe.


(Bild från google.se)

Så det va vad dagen bjöd på. Nu är vi äntligen hemma i soffan, är så himla trött så vi får väl se om jag hinner in till sängen innan jag somnar. Mattias drack några drinkar när vi va hos hans bror så han somnar nog också fort haha. Ja och efetrsom han drack så fick jag köra hem, så jag fick testa på att köra den nya bilen. Vi har bytt min lilla Toyota Auris mot en Audi A4 kombi, vi måste ju få plats med barnvagnen i bagaget.

Sov nu så gott!

En bebis ska komma

Ja jag får fortfarande frågan på Facebook. "Vadå? Ska ni ha barn? Eller vad är det du menar?" Med tanke på vad jag skrivit och de bilder jag lagt ut både på bloggen och på Facebook så trodde jag att det var självklart att JA, en bebis ska komma. Den 20 oktober 2011 plussade vi. Eller ja, det är ju lite mer modernt nu...

Gravid 1-2 veckor alltså

 

Redan den 28 oktober berättade vi för min familj. Anledningen till att vi berättade så tidigt var ju för att pappa fyllde 50 år och då skulle mamma bjuda hela familjen på oxfiléplanka. Jag tror att de hade misstänkt något när jag valde tråkig fläskfilé istället för oxfilé som alla de andra..

 

Den 15 november var vi på första ultraljudet, så här såg pluttisen ut då:

Inte mycket till bebis haha. Det är den gråa lilla bönan längst ner som är bebisen ;)

 

Ännu ett ultraljud gjorde vi den 3 februari. Då hade pluttisen växt till sig en del, och vi fick veta att det är en liten pojke som bökar omkring där inne :)

 

Nu är vi i vecka 22+2 dagar och han är beräknade att ploppa ut den 25 juni. Så nu vet ni, tydligare än så här kan det nog inte bli :)


Alla hjärtans dag

Snart kommer Mattias hem och då ska jag överraska honom med cupcakes. Inte ofta det är jag som bakar!


Försöker tömma diskmaskinen...

Jag försöker tömma diskmaskinen, men det är inte så lätt för Yoshi vägrar flytta på sig.


Helgens inköp, en Stokke Sleepi

Ja vi har jättesnälla släktingar som vill ge oss en spjälsäng gratis, men jag har fastnat helt för Stokkes spjälsäng Sleepi. Man kan montera den i tre olika längder. Man börjar med att ha den rund fram tills bebisen är ca 6 månader, sen förlänger man den så att den blir som en vanlig spjälsäng. Sedan kan man förlänga den ytterliggare så att den blir till en juniorsäng. Alltså så kan man (om man vill) ha sängen tills barnet är ca 10 år. Så jag ser det som en 10års-investering :D


Tror detta kommer bli jättebra! Ska lägga upp en bild sen när vi har monterat våran :)

RSS 2.0