Uppdatering från matkaoset

Färdigt hittills:

Rådjursgryta med svarta vinbär och kantareller (gjord på ca 1,2kg rådjurskött)
Fiskbiffar att ha i hamburgerbröd eller liknande (gjord på 1 torskblock, 2 laxfiléer och ca 100g räkor)
2 st vegetariska lasagner med ricotta och spenat (gjord på ca 800g fryst spenat)

På spisen / i ugnen:

På spisen har vi en rådjursgryta med smak av Calvados (gjord på 1kg rådjurskött)
Och Mattias har precis börjat på en dovhjortsgryta med smak kanel och rödvin (görs på ca 1kg dovhjortskött)

Kvar i kylen:

4 laxfiléer
1 torskblock
2 kotletter
1 bit högrev av oxe
2 st rådjurssadlar
ca 200g fryst spenat
ca 200g haricot verts
2 kycklingfiléer
4 bitar rödspätta

Mycket mat kvar alltså!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0